7 december sista beställningsdag innan jul

På onsdag den 7 december är sista dagen att beställa signerade ex av Rivieran inom räckhåll och Languedoc inom räckhåll. Bägge är snygga och behändiga resehandböcker om att ta tåget till Medelhavet, fyllda av personliga berättelser och praktiska tips.

Vi förordar ju gärna att saker och böcker går runt till fler och är väldigt glada att båda böckerna finns på många bibliotek runt om i Sverige. Stöd därför gärna ditt lokala bibliotek och låna, helt gratis även med omlån!

Maria signerar gärna dina böcker och skickar över hela Europa.
Maria signerar gärna dina böcker, vi skickar över hela Europa.

Vill du verkligen ha signerade ex av våra böcker? Att ge bort till dig själv eller någon annan tågälskare, i god tid för att planera nästa års äventyr. Då kan vi självklart ordna det. För att ha den innan jul behöver du dock vara snabb och beställa senast onsdag den 7 december. 

Corneglia Cinque Terre foto Maria Unde Westerberg
Corneglia Cinque Terre foto Maria Unde Westerberg

Sedan åker nämligen den här författaren och hela förlaget söderut igen. Först med SJs nattåg till Hamburg, därefter långsamt genom Europa. Först mot Italien, sedan hem till Nice med omnejd. Där ska Maria hålla stadsvandring med Rivieraklubben igen den 5 januari, men kanske blir det även en sväng mot Languedoc, Paris eller något av alla andra ställen vi längtar till och är nyfikna på. Häng med på resan i sociala medier på @languedocinomrackhall och @rivieraninomrackhall.

Ny stadsvandring i Nice Maria på CS
Ny stadsvandring i Nice med Maria Unde Westerberg

Här kan du genast beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus som sagt, att låna på många bibliotek. Be dem gärna att köpa in dem annars, kanske föreslå bokprat om tåg i vår?

Bon voyage och god jul redan nu!

Maria och hela teamet på Within Reach förlag

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.