Länk till digitala tågturen

Äntligen, här kommer länk till den digitala tågturen med tema Languedoc som vi gjorde häromveckan ihop med Rivieraklubben.

Maria ”behind the scenes” från Zoom-inspelningen

Ladda ner appen Zoom genom att klicka på länken här nere. På datorn installeras den direkt, i telefonen behöver du hämta ner den.

Häll upp något trevligt i glaset och klicka på länken här för att komma till inspelningen. Eller surfa till  https://zoom.us klistra in den här länken i din webbläsare https://us06web.zoom.us/rec/share/qPnzLKqJ7DDBH88Ntnh1EcesyXLby8Kd1OED8M5A3U7fKqWrfRp3Q9QWMkl_IMmB.e8t73pOGPFX1t4Eg

Tågturen håller på ungefär en timme. Tänk på att sista dagen för att beställa signerade böcker med leverans innan jul är på onsdag den 7 december. Klicka här för att beställa direkt.

Signerade böcker finns till exempel också i Gamla stans bokhandel, Söderbokhandeln, i Kartbutiken och Äppelvikens bokhandel i Stockholm. I Frankrike hittar du dem hos Svenska kyrkan i Paris, på Rivieraklubben och svenska konsultatet i NIce samt hos Karin Kloo i Béziers. De går alltid förstås också att beställa på Bokus, Adlibris och i din lokala bokhandel.

Här kan du genast läsa tipsen om trevliga och svenskägda B&B i Languedoc. Vill du genast läsa mer om Borgstaden La Cité i Carcassonne eller kanske om Gula tåget? Välkommen att klicka dig vidare.

Simma lugnt i julstöket och häng med i social medier från torsdag kväll, när Maria sätter sig på tåget söderut igen.

Maria

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.