Digital tågtur till Languedoc måndag

För att lysa upp i novembermörkret kör vi en digital tågtur till Languedoc ihop med @rivieraklubben. Välkommen att ansluta via Zoom den 14 november kl 18-19. Hänger du med? Länk och instruktion hittar du nu lite längre ner.

Då ska Maria tillsammans med några gäster berätta om bästa vägen ner med tåg, men också om platser, människor och upplevelser bakom boken Languedoc inom räckhåll.

Både Rivieran och Languedoc är inom räckhåll Foto Maria Unde Westerberg
Både Rivieran och Languedoc är inom räckhåll Foto Maria Unde Westerberg

Lite goda viner från #paysdocigpwines ska vi också kunna tipsa om och förstås, några guldkorn från Rivieran och extra bra priser på våra böcker🚂🥂📚

Här kommer länken och instruktioner till dagens digitala tågtur kl 18 ihop med Rivieraklubben. Eventet livesänds samtidigt på Facebook.

Länk för att logga in

Ladda ner appen Zoom i god tid innan mötet genom att klicka på länken här nere. På datorn installeras den direkt, i telefonen behöver du hämta ner den. Testa gärna din mikrofon och ljud innan.

– Klicka på länken här

https://us06web.zoom.us/j/88476697853?pwd=YVVzL3I5cDc3cHZzNlNBKzM4SUtHdz09

ID för mötet : 884 7669 7853

Passcode : 831740

– Eller surfa till  https://zoom.us

– Klicka på den blå knappen JOIN A MEETING

– Ibland kan du behöva trycka på Copy link, och klistra in länken i din webbläsare

– Vänta på att mötet startar, vi kopplar upp cirka 17.45 och börjar sända live klockan 18

Frågor är också alltid välkomna via chatten.

Bienvenus!

Beställ böcker här

Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. Swisha 190 för Languedoc inom räckhåll och 160 för Rivieraboken, plus 49 kronor för frakt inom Sverige och till Frankrike några kronor till.

Inom räckhåll qr-kod
QR-kod Languedoc nom räckhåll 190 kr, Rivieran inom räckhåll 160 kr, lägg till frakt 49 kr. Glöm inte adressen!

Är du i Stockholm på lördag? Då är du välkommen också till Gamla stans bokhandel klockan 14, då Maria också bjuder på reseinspiration och tågtips live på scen. Anmäl dig via facebookeventet här.

Lunch på Petit Nice i Roquebrun
Lunch på Petit Nice i Roquebrun

Den här bilden från Roquebrun, med mikroklimat längs floden Orb upp mot bergen. Vi provar också SJs nya nattåg till Hamburg och tar en sväng över Paris.

Paris från Triumfbågen foto Maria Unde Westerberg
Paris från Triumfbågen foto Maria Unde Westerberg

Anmäl intresse här i kommentarerna, via PM eller direkt via @rivierklubben så skickar vi Zoomlänk en stund innan.

Bienvenus!

#rivieraninomräckhåll #languedocinomräckhåll #paysdocigpwines #southoffrance #languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdoc #franskarivieran #rivieran #cotedazur #italieninomräckhåll #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.