Lördag i Gamla stans bokhandel

Kom och få reseinspiration med mig nästa helg, när Gamla stans bokhandel firar sitt 4-årsjubileum!

Bokprat i GAmla stans bokhandel på lördag!
Bokprat i GAmla stans bokhandel på lördag!

På lördag den 19 november klockan 14 ska jag prata om Languedoc, Rivieran och att ta tåget, om goda viner och gömda pärlor längs vägen med tåg mot Medelhavet. Adressen är Stora Nygatan 7, buss eller tunnelbana till Gamla stan.

Anmäl dig via facebookeventet här eller bara kom förbi.

Välkommen!

#rivieraninomräckhåll #languedocinomräckhåll #paysdocigpwines #southoffrance #languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdoc #franskarivieran #rivieran #cotedazur #italieninomräckhåll #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.