Nu kan du förbeställa boken Languedoc inom räckhåll

Längtar du till Frankrike? Bra, för nu är boken Languedoc inom räckhåll i tryck och här kan du även förbeställa dina egna signerade ex! 

Efter en helt galen sista vecka med nya ombrytningar, pill på omslaget och nya korr gick den iväg igår. Med ett litet fantastiskt team och dygnet-runt-jobb, så klarade vi det. Tusen tack alla som bistått, i stort och smått❤️

1 bok Languedoc inom räckhåll och 1 Rivieran inom räckhåll
Rivieraboken med sitt nya syskon Languedoc inom räckhåll <3

Så om bara några veckor kan du ha boken i din hand, lagom tills du ska ut och resa i sommar. Om du så ska åt Languedoc till, med tåg eller mest hemifrån fåtöljen. Mitt mål är att få fler att ta tåget och att våga lite mer oavsett vad du gör. Eftersom jag vet att allt du vill ha finns där, inom räckhåll.

Nu ska jag sova och läsa andras böcker hela helgen. Jag har också satt upp ett formulär där du kan förbeställa boken till både dig och alla andra som gillar södra Frankrike och är nyfikna på att ta tåget. Bra priser och där finns förstås även @rivieraninomrackhall med att beställa.

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du förbeställa din signerade ex av boken Languedoc inom räckhåll.. Rivieran inom räckhåll finns redan nu att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Plus att låna på många bibliotek!

Bon voyage?

 

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.