Tips i Vagabond om nattåg till Medelhavet med Maria Unde Westerberg

Många vill ta nattåg till Medelhavet i sommar och jag bistod resemagasinet Vagabond med lite tips. Som tågreseexpert minsann, tackar, tackar!

Jag hjälpte förvisso Per J Andersson med lite fakta och nyheter om tågen redan i vintras och som de resenördar vi är pratar vi lite då och då. Sedan skickade jag några av alla dåliga bilder från tåg, som jag i sista stund kommer på att jag behöver😅

Vagabond maj 22 första uppslag
Vagabond maj 22 nattågsspecial
Vagabond maj 22 andra uppslag
Vagabond maj 22 mer om nattågen
Vagabond maj 22 om Maria Unde Westerberg
Vagabond maj 22 om Maria Unde Westerberg, tågexpert och författare

Hade kanske trott det skulle bli en liten ruta men känner mig djupt hedrad av att det blev en hel sida med mina nattågstips, som tågexpert dessutom. Tusen tack för förtroendet igen Vagabond och Per J Andersson.

Languedoc_omslag_mindre
Languedoc inom räckhåll omslag, mindre

Jag gör för övrigt gärna allt jag kan för att få fler att tåget och våga något nytt. Nya boken Languedoc inom räckhåll har precis gått i tryck och kommer i mitten av juni. Här kan du förbeställa dina egna signerade ex i olika paket och till bra priser och här du lyssna på avsnitten där jag varit gäst i deras podd Resor med Vagabond, om att ta tåget till Rivieran och även förra sommaren om att ta tåget ut i Europa.

Vill du att jag ska komma på bokprat även hos dig? Kontakta mig direkt på maria@withinreach.se eller på telefon 070-4988690, eller prata med din lokala bokhandel eller bibliotek!

Vad längtar du efter?

Bisous,
Maria

#vagabondresemagasin #languedocinomräckhåll #languedoc #languedocroussillon #occitanie #skandoc #skandinaverilanguedoc #svenskarilanguedoc #southoffrance #tågtillmedelhavet #medelhavet #rivieraninomräckhåll #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.