Franska vindagarna på Grand Hotel

Alltså, franska vin och gastronomimässan🤩 Så kul att träffa några av er på @grandhotelstockholm igår och välkomna alla nya följare!

Franska vindagarna på Grand Hotel Foto Maria Unde Westerbergg
Franska vindagarna på Grand Hotel Foto Maria Unde Westerberg

Vinterträdgården på Grand var fylld av fantastiska viner, ostar, delikatesser och många roliga människor, vilken dag!

Älskar hur Camilla Thulins klänningar allt matchar perfekt med mina böcker:)
Älskar hur Camilla Thulins klänningar allt matchar perfekt med mina böcker:)

Mina favoriter bland vinerna var nog delad mellan Mas de Daumas Gassac, en Pouilly-Fussé från @terrificwines och den vita Rock and Rolle ändå. Även om alla viner från @gerardbertrandofficial alltid håller högsta klass och att cremanten från @domaineclotildedavenne får fortsätta vara husbubbel hos oss. Sedan slinker ju en god Côtes-du-Rhône alltid ner🍷.

Rock and Rolle på franska vindagarna Foto Maria Unde WEsterberg
Rock and Rolle på franska vindagarna Foto Maria Unde WEsterberg

Att ha bokbordet precis intill urvalet från Pays d’Oc var perfekt, tack för förtroendet @esk_foodnwine_sweden. Där blev det många spännande samtal om både tåg och vin, Languedoc och Rivieran, hus och lägenheter. Bara ta tåget och upptäck vad du själv gillar bäst!

Bäst av allt, på måndagen efter kom det mer. Då var det branschdag och jag fick hänga med på superspännande master class med @gavelinwine om det senaste och bästa från @paysdocigpwines

Mina snygga klänningar? Än en gång från fina @camillathulindesign . Där uppe i tyget Amalfi, för att visualisera nästa bok🇮🇹.


#languedocinomräckhåll #franskavinochgastronomidagen #terrificwined #gerardbertrand #wardwines #hermanssonco #rockandrolle #ehrenbergsorensen #skandoc #svenskarilanguedoc
#southoffrance #languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdocigp #paysdoc #rivieraninomräckhåll #italieninomräckhåll #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.