Vin och B&B-tips från igår

Här kommer tipsen om vin och svenskägda B6B i Languedoc. Tusen tack alla som hängde med på tågturen! Vi spelade in och jag ska göra mitt bästa för att dela länken för er som som inte kunde hänga med igår.

På begäran kommer här även först de goda vinerna jag provade längs vägen ner, från champagne till frukost, ostron till lunch och fylliga rödviner till middag:

– Deutz Brut Classic, 7487, 479 kr
– Famille Fabré Tour de Rieux, 57939, 179 kr
– Gerard Bertrand Picpoul de Pinet, 79175, 115 kr
– Gerard Bertrand Corbières, 73422, 129 kr

För er som är nyfikna på Languedoc finns flera svenskägda B&B. Vart och ett med sin profil, alla med underbara människor som du hittar på instagram under:

@maisonvieussan
@labellevueneffies
@docdorlanguedoc62
@chezamisbb
@domainedebrousson
@bb_chezsven
@ruegalileemarseillanfrance
@leflamantrouge_guesthouse
@escapat

Själv ser jag fram emot @midnighttrains.official nya nattåg som Hotels on rails om ett par år.

Så länge bjuder jag på en behind-the-scenes-bild från inspelningen:)

Välkomna in på withinreach.se för att beställa böckerna, just nu med Rivieranytt som bonus.

À bientôt!

Tack @rivierklubben @champagnedeutzsweden @famillefabre @gerardbertrandofficial @ward_wines_vanner

#languedocinomräckhåll #rivieraninomräckhåll #rivieraklubben #deutz #gerardbertrand #wardwines #swedishbrands #paysdocigpwines #southoffrance #languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdoc #franskarivieran #rivieran #cotedazur #italieninomräckhåll #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Ett svar på ”Vin och B&B-tips från igår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.