Träffa ambassadören på Brescou

Under svenskträffen med @rivieraklubben på @domaine_brescou i helgen kommer ni få träffa vår eminente och supertrevliga ambassadör för @suedeenfrance Håkan Åkesson. Jag hade förmånen att få hänga med honom häromdagen då fransk-svenska handelskammaren ordnade en otroligt intressant eftermiddag French Swedish Innovation forum. Tack för härliga samtal Håkan!

Maria och ambassadör Håkan Åkesson på French-Swedish innovation forum
Maria och ambassadör Håkan Åkesson på French-Swedish innovation forum

På lördag är det tydligen fullbokat och ni som besöker kommer ha så kul, med spännande föredrag, provsmakningar och mingel, inte minst med varandra.

Dock och tyvärr inte med mig. Jag är själv så besviken men har fått förhinder och måste vara kvar i Sverige. Vi ar flera byggprojekt som dragit ut på tiden, andra uppdrag som ökar och en liten borrelia på på det. Som någon slags tröst kommer vi ordna en live inom kort, där jag också kan ha med några av människorna jag mött under arbetet med boken. Det får vi se fram emot.

Maria signerar gärna dina böcker och skickar över hela Europa.
Maria signerar gärna dina böcker, vi skickar över hela Europa.

Du som vill köpa signerade ex av mina böcker kan göra det via withinreach.se, vi skickar över hela Europa på ett par dagar. Ett antal böcker kommer också att finnas på plats vid Rvieraklubbens bord.

Ha en fin dag, var ni än är!
Maria

#languedocinomräckhåll #frenchswedishinnovationforum #suedenfrance #rivieraninomräckhåll #rivieraklubben #skandoc #svenskarilanguedoc
#southoffrance #languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdoc #italieninomräckhåll #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.