Hej, jag heter Maria

Hej, jag heter Maria och tänkte presentera mig för er nya som jag ännu inte träffat. Ungefär hälften av veckans morgnar traskar jag till mitt uppdrag som it-projektledare på Naturvårdsverket.

Men ganska ofta tar jag också tåget hela vägen till södra Europa. Alltid med Nice som mål, där vi också bor på deltid, och varje gång med en ny variant på rutten.

Rivieran och Languedoc ihop. Foto Maria Unde Westerberg
Rivieran och Languedoc ihop. Foto Maria Unde Westerberg

För att uppmuntra fler att våga mer skriver jag också resehandböcker om att ta tåget till de bästa upplevelserna i södra Europa.
@rivieraninomrackhall kom till efter ett blogginlägg hos @kristinahsvensson för att hjälpa en flygrädd men ressugen kvinna. @languedocinomrackhall kom förra året med nya rutter och uppdaterade tips och framåt jul hoppas jag att @italieninomrackhall kan komma framåt jul, som inspiration inför nästa års drömmar om Medelhavet, god mat, roliga viner, nya äventyr och upplevelser.

Just nu är jag hemma i Nice för fira påsk och sånt. Välkommen att hänga med i stories, händelser och höjdpunkter för mer inspiration.

#rivieraninomräckhåll #languedocinomräckhåll #italieninomräckhåll #paysdocigpwines #southoffrance #languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdoc #franskarivieran #rivieran #cotedazur #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.