Bokprat på Delibaren 28 juni

Välkommen på bokprat hos Delibaren Värmdö, onsdag den 28 juni klockan 17!

Hänger du runt Värmdö ibland och längtar till Frankrike, kanske även till Italien, med tåg? Då ska du styra kosan mot Mölnvik och Delibaren Värmdö, onsdag efter midsommar.

Då ska jag berätta mer om mina smultronställen i södra Frankrike, spännande vingårdar, vandringar, fina tågsträckor och nya ställen att upptäcka i Italien. Till exempel om det ljuvliga Oakwood ranch utanför Parma där jag var och red i april🐎

Ina och Tjalle dukar upp goda grejor till bra pris, kanske kan vi ordna lite vinprovning också.

Delibaren ligger vägg i vägg med Systemet i Mölnvik. Du hinner båda, men föranmäl gärna till @delibarenvarmdo redan nu, så vet vi hur många som kommer.

Välkommen🚂🇫🇷🇮🇹

#rivieraninomräckhåll #languedocinomräckhåll #italieninomräckhåll #delibarenvärmdö #franskarivieran #frenchriviera #italienskarivieran #cotedazur #ligurien #southoffrance #italien #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.