Vandringar, vin och yogaresa NU?

Längtar du efter vin, vandringar, yoga och ett ljuvligt varmt Medelhav NU? Flera av våra vänner ordnar fantastiska resor under september – oktober. Och det kan finnas plats kvar OM du vill rymma regn och rusk på studs.
”I just need to go to Italy”
Vandra med Åsa Lindell i Provence

Vad sägs om att åka precis över gränsen till Italien den 4-8 oktober, på Retro Riviera i Bordighera med Anki på @goitaly.se 🇮🇹 ? Eller vandra mellan vingårdarna, i Gorges du Verdon och längs havet i Var i slutet av september? Kolla in @vandramed_nu och häng med min fina vän Åsa upp i bergen❤️

Yogaresa till Maison Vieussan i september
Ostron och skaldjur Foto Maria Sommelier

I Languedoc håller yogahelgen på @maisonvieussan som bäst på och den ljuvliga vin- och matresan med @sommelier_maria är visst fullbokad. Men kolla in Kitchen Stories i Marias flöde, kanske till nästa år🥂?

Maria på yogamorgon med Lena Scharp, Ann-Helén och Marie
I bergen med hund Foto Maria Unde Westerberg

Själv kommer jag äntligen vara med på yogaretreaten med @lenascharpyoga 12-15 oktober hos älsklingarna Linnea och Sussi på Hotel du Soleil i Saint Raphael. Där ingår extra allt av det allra bästa och kommer bli höstens ljuvligaste boost🙏🏻

Vandra längs Sentier de littoral på yogaretreaten med Lena Scharp

Blir du sugen? Läs mer under vardera kontot och kontakta dem direkt, kan finnas en glugg kvar till dig. Drömma går förstås också (nästan) lika bra. Det kommer många fler tillfällen☀️.

Namaste, ha en fin helg!
/Maria

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.