Yogaretreat i St Raphaël i oktober?

Yogaretreat på litet favorithotell i Provence i mitten av oktober? Med lagom mycket yoga, samtal, vandringar, extremt bra mat och goda viner? Häng med!
På trappan till H du Soleil foto Maria Unde Westerberg

Det kanske bästa med mina nu fem år som egenföretagare än nog alla nya vänner. I Frankrike, på tågen och med allt kring böckerna. Några gamla som kommit närmare, andra jag träffat bara en gång men ändå minns.

Sussi och Linnéa i Esterlbergen foto Maria Unde Westerberg
Sussi och Linnéa i Esterlbergen foto Maria Unde Westerberg

Älsklingarna Sussi och Linnea från underbara Hotel du Soleil i Saint Raphaël på bilden hör till dem jag lärde känna genom första boken, med omedelbar kontakt. Med @lenascharpyoga gick det lätt, då är det ofta rätt. Jag ser så mycket fram emot att vara med er, kanske även vandra upp till fina Cap Roux-klippan igen?

Yogisar på stranden i Nice Foto Maria Unde Westerberg

Och två böcker har det blivit! Roligast med dem är att alla blir glada av dem, plus inspirerade att göra något nytt. Som att hoppa på ett tåg, bildligt eller bokstavligt. Tack för det, nöjet är helt på min sida🚂

Maria med böcker och peruk Foto Maria Unde Westerberg

Tågresebyrå drev jag också under ett år, lärorikt men omöjligt att få ihop som liten startup. En mängd andra omväxlande uppdrag har det också blivit genom åren, parallellt med bokprojekten. På företag, myndigheter, organisationer och som business coach åt andra startups. Precis som jag ville ha det och nu även med ekonomi i det hela.

Omslagsskiss till Italien inom räckhåll

Så småningom kommer även @Italieninomrackhall men inte riktigt än. Jag kan, behöver och älskar att göra många olika saker, men måste inte göra allt samtidigt. Uppdraget med producentansvaret på Naturvårdsverket fortsätter hela hösten, nog omöjligt, roligt och viktigt.

Vattenflaskor med kapsyler som sitter fast Foto Maria Unde Westerberg

(Lägger med en exempelbild: Att alla korkar ska sitta fast på petflaskorna. Istället för att som nu ofta förloras som skräp i naturen och aldrig nånsin brytas ner).

Vin på H du Soleil Foto Maria Unde Westerberg

Men den 12-15 oktober, då är jag på yogaretreat i St Raphaël. Ska du med? Skicka PM så ser jag till att du får mer info. Jag tar nog tåget från Stockholm veckan innan om du vill göra sällis ner.

Maria på perrongen i Italien Foto Ulf Westerberg

Tills dess stannar jag mest i skärgården och fortsätter bada varje dag som går. 28 grader i vattnet i Nice häromdagen, 18 på Stavsnäs just nu💦

Namaste🙏🏻
M
aria 

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.